En Norsk vits. A Norwegian Joke.

En Somaler, Tyrker og Svenske var på puben og tok seg en øl.

Tyrkeren styrtet ølen, hev glasset i været, tok frem pistolen og skjøt glasset og sa «i Istanbul er glass så billige at vi aldri drikker fra samme glass to ganger»

Somaleren styrter selv sin øl, hiver glasset opp i luften, tar frem pistolen og skyter glasset og sier «i Mogadishu har vi så mye sand så vi kan lage uendelig med glass og drikker aldri fra samme glass to ganger» 

Svensken ser på begge, fullfører ølen sin mens han setter glasset ned og tar frem pistolen og skyter både tyrkeren og Somaleren og sier «i Sverige har vi så mange immigranter av vi slipper å drikke med de samme to ganger på rad»


A Turkish man, Somalian man and a Swedish man are at a bar drinking. 

The Turkish guy finishes the beer fast, throws the glass in the air and shoots the glass, saying "in Istanbul glass is so cheap you never have to drink from the same glass twice".

Afterwards the Somalian guy drinks the beer up fast, throws the glass in the air and shoots the glass saying "in Mogadishu we have so much sand we can make endless glass and never have to drink from the same glass twice". 

The Swedish calmly finishes the beer and enjoys it, pulls his gun and shoots both the Turkish guy and Somali guy, saying "in Sweden we have so many immigrants you never have to drink with the same ones twice".